Kiitos ilmoittautumisesta KauneusSummitiin 23.-24.3.2024

Saat jatkossa kaikki ajankohtaiset uutiset KauneusSummitiin liittyen sähköpostiisi.

KauneusSummit on uusi nettitapahtuma TerveysSummitin tekijöiltä ja se keskittyy luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviin aiheisiin.

Tämä ainutlaatuinen tapahtuma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattavaa tietoa alan uusimmista trendeistä, tuotteista ja innovaatioista. Pääset kuulemaan asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka jakavat arvokasta tietoaan ja kokemuksiaan.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuman aikana 23.-24.3.2024 näet kymmenen uutta ja ajankohtaista haastattelua täysin ilmaiseksi!

  • Haastattelut julkaistaan tapahtumapäivien aamuna klo 9.00  ja ne ovat ilmaiseksi katsottavissa  24 tunnin ajan julkaisusta.
  • Ohjelma ja puhujat julkaistaan lähempänä tapahtumaa tapahtuman etusivulla: www.kauneussummit.fi
  • Suorat linkit haastatteluvideoihin lähetetään sähköpostiisi päivittäin.
  • Ilmaisen katseluajan jälkeen kaikki haastattelut näkee rajattomasti päätapahtumamme TerveysSummitin VIP-jäsenyydellä.
  • TerveysSummit VIP-jäsenenä pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut heti tapahtuman alkaessa ilman aikarajaa. Näet myös aiemmat KauneusSummit-haastattelut sekä yli 500 Terveyssummitin haastattelua VIP-videokirjastosta. Saat myös pääsyn privaattiin TerveysSummit-yhteisöön.

    Lue lisää ja liity VIP-jäseneksi >>

Kiitoksena ilmoittautumisesta pääset heti katsomaan yhden aiemmista haastatteluista!

Hennatatuoinnit luonnonhennalla

Johanna Rautkoski - Hennataiteilija

Kutsumalla kaverit mukaan osallistut 700 € arvoisen tuotepalkinnon arvontaan!

Muista kutsua myös läheisesi mukaan tapahtumaan niin hekin saavat mahdollisuuden nauttia ilmaisista haastatteluista! 😊💜 Kopioi alta kutsulinkkisi ja jaa se eteenpäin somessa tai suoraan kavereille vaikka Whatsappissa.

Mitä seuraavaksi? Aloita näistä! 😊

1. Jaa tapahtuma läheisillesi

Anna myös ystävillesi mahdollisuus hyötyä rahanarvoisista kauneus- ja hyvinvointivinkeistä täysin ilmaiseksi! Muista kutsua heidät ilmoittautumaan tapahtumaan jakamalla heille oma kutsulinkkisi. Näin saat lisäarpoja arvontaan ja parannat mahdollisuuksiasi voittaa.💎

2. Liity TerveysSummitin seuraajien omaan ryhmään Facebookissa

Aiemmin Terveen elämän yhteisönä tunnettu ryhmä on nyt TerveysSummitin oma Facebook ryhmä. Täällä pääset tuttuun ja turvalliseen tapaan jatkamaan jatkamaan siitä mihin KauneusSummit jäi: keskustelemaan, inspiroitumaan ja innostumaan terveyden ja kauneudenhoidon aiheista yhdessä muiden kanssa.

Yhteisöllisyys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja tässä ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia ja saamaan vertaistukea. Yhdessä ensimmäinen askel kohti muutosta on helpompaa ja hauskempaa.

Liity TerveysSummitin omaan Facebook ryhmään tästä »

3. Seuraa KauneusSummitia ja TerveysSummitia someissa niin näet kaikki ajankohtaiset uutiset sekä kurkistukset tapahtumien kulisseihin!

@kauneussummit_official ja @terveyssummit #terveyssummit #kauneussummit

Inspiroivia sisältöpätkiä löydät myös KauneusSummitin Instagramista. ✨
Käy myös tykkäämässä KauneusSummitin uudesta Facebook-sivusta!

4. Tutustu TerveysSummit VIP-jäsenyyteen

TerveysSummitin VIP-jäsenyydellä voit katsoa kaikki uudet haastattelut HETI tapahtuman alkaessa tai silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Jäsenenä pääset nauttimaan vaihtuvista kumppanien tarjoamista VIP-bonuksista tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Pääset myös verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden jäsenten kanssa upouudessa VIP-yhteisössä.💜

TerveysSummit VIP on suomen suurin terveyden videokirjasto, josta löydät yli 500 mielenkiintoista haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista.

Lue lisää ja liity VIP-jäseneksi >>

Haluatko nähdä kaikki KauneusSummitin haastattelut heti tapahtuman alkaessa?

TerveysSummit VIP-jäsenenä näet kaikki uudet haastattelut rajattomasti heti tapahtuma alkaessa LA 23.3. klo 09.00!

Pääset myös katsomaan VIP-videokirjastosta KauneusSummitin & TerveysSummitin kaikki yli 500 haastattelua ja pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön!

KauneusSummitin ylpeänä esittää

Biomed on Suomen arvostetuin ravitsemushoitoihin kehitettyjen ravintolisien kehittäjä ja valmistaja, joka erottuu edukseen keskittymällä kaikissa tuotteissaan ennen kaikkea laatuun.

KauneusSummitia mahdollistamassa

Seuraa Summitia somessa!

@kauneussummit_official @terveyssummit #kauneussummit #terveyssummit