Kiitos ilmoittautumisesta KauneusSummitiin 23.-24.3.2024

Saat jatkossa kaikki ajankohtaiset uutiset KauneusSummitiin liittyen sähköpostiisi.

KauneusSummit on uusi nettitapahtuma TerveysSummitin tekijöiltä ja se keskittyy luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviin aiheisiin.

Tämä ainutlaatuinen tapahtuma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattavaa tietoa alan uusimmista trendeistä, tuotteista ja innovaatioista. Pääset kuulemaan asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka jakavat arvokasta tietoaan ja kokemuksiaan.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuman aikana 23.-24.3.2024 näet kymmenen uutta ja ajankohtaista haastattelua täysin ilmaiseksi!

Kiitoksena ilmoittautumisesta pääset heti katsomaan yhden aiemmista haastatteluista!

Hennatatuoinnit luonnonhennalla

Johanna Rautkoski - Hennataiteilija

Kutsumalla kaverit mukaan osallistut 700 € arvoisen tuotepalkinnon arvontaan!

Muista kutsua myös läheisesi mukaan tapahtumaan niin hekin saavat mahdollisuuden nauttia ilmaisista haastatteluista! 😊💜 Kopioi alta kutsulinkkisi ja jaa se eteenpäin somessa tai suoraan kavereille vaikka Whatsappissa.

Mitä seuraavaksi? Aloita näistä! 😊

1. Jaa tapahtuma läheisillesi

Anna myös ystävillesi mahdollisuus hyötyä rahanarvoisista kauneus- ja hyvinvointivinkeistä täysin ilmaiseksi! Muista kutsua heidät ilmoittautumaan tapahtumaan jakamalla heille oma kutsulinkkisi. Näin saat lisäarpoja arvontaan ja parannat mahdollisuuksiasi voittaa.💎

2. Liity TerveysSummitin seuraajien omaan ryhmään Facebookissa

Aiemmin Terveen elämän yhteisönä tunnettu ryhmä on nyt TerveysSummitin oma Facebook ryhmä. Täällä pääset tuttuun ja turvalliseen tapaan jatkamaan jatkamaan siitä mihin KauneusSummit jäi: keskustelemaan, inspiroitumaan ja innostumaan terveyden ja kauneudenhoidon aiheista yhdessä muiden kanssa.

Yhteisöllisyys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja tässä ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia ja saamaan vertaistukea. Yhdessä ensimmäinen askel kohti muutosta on helpompaa ja hauskempaa.

Liity TerveysSummitin omaan Facebook ryhmään tästä »

3. Seuraa KauneusSummitia ja TerveysSummitia someissa niin näet kaikki ajankohtaiset uutiset sekä kurkistukset tapahtumien kulisseihin!

@kauneussummit_official ja @terveyssummit #terveyssummit #kauneussummit

Inspiroivia sisältöpätkiä löydät myös KauneusSummitin Instagramista. ✨
Käy myös tykkäämässä KauneusSummitin uudesta Facebook-sivusta!

4. Tutustu TerveysSummit VIP-jäsenyyteen

TerveysSummitin VIP-jäsenyydellä voit katsoa kaikki uudet haastattelut HETI tapahtuman alkaessa tai silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Jäsenenä pääset nauttimaan vaihtuvista kumppanien tarjoamista VIP-bonuksista tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Pääset myös verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden jäsenten kanssa upouudessa VIP-yhteisössä.💜

TerveysSummit VIP on suomen suurin terveyden videokirjasto, josta löydät yli 500 mielenkiintoista haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista.

Lue lisää ja liity VIP-jäseneksi >>

Haluatko katsoa kaikki KauneusSummitin haastattelut silloin kun sinulle sopii?

TerveysSummit VIP-jäsenenä näet kaikki uudet KauneusSummit haastattelut rajattomalla katseluoikeudella HETI!

Voit katsoa VIP-videokirjastosta KauneusSummitin & TerveysSummitin kaikki yli 500 haastattelua ja pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön!

Liity jäseneksi nyt alkaen 5 €/kk!

KauneusSummitin ylpeänä esittää

Biomed on Suomen arvostetuin ravitsemushoitoihin kehitettyjen ravintolisien kehittäjä ja valmistaja, joka erottuu edukseen keskittymällä kaikissa tuotteissaan ennen kaikkea laatuun.

KauneusSummitia mahdollistamassa

Seuraa Summiteja somessa!

@kauneussummit_official @terveyssummit #kauneussummit #terveyssummit